tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuodenvaihteen fiilikset





Joululoma kyllä vähän venähti ja lukemiset jäi heti muutaman päivän aikataulusta. Mutta ei se mitään, sitäkin parempi syy lähteä kunnolla painimaan näiden lukemisten kanssa heti uuden vuoden jälkeen ja yrittää kiriä aikatauluja.

Tänään pitäs jo saada tuo fysiikka kutosen eka kappale päätökseen mutta jotenkin näin loman jälkeen tuntuu että aivot on jossain ihan muualla ja koko ajan keksis jotain ihan muuta tekemistä. Eikä tätä kauheesti auta se että ostin ittelleni joululahjaks Hunger Games kirjat ku tajusin että se viimenen elokuva tulee ulos vasta marraskuussa 2015.

 Eilenkin päätin illalla lukea vaan 'muutaman' sivun kirjojen ykkösosasta kunnes tajusin että kello oli 00.30 ja olin lukenu kirjan puoliväliin asti (hupsista vaan). Sitten pakotin itteni ylös 9 aikoihin aamulla enkä kyllä ihmettele kaiken tän loma-aikana patoutuneen univelan ja valvomisen jälkeen että olo on sellanen kun olis humalassa. Olis ehkä vaan pitäny nukkuu koko päivä niin ois aivot voinu olla vähän skarpimpina tähän lukemiseen. Toisaalta tänään tulee kuitenkin valvottua uutta vuotta juhlittaessa joten voi olla parempi alottaa näitten unirytmien korjaaminen vasta huomenna..

Joka tapauksessa hyvää uuden vuoden vaihdetta kaikille blogin uusille lukijoille! :) Toivotaan että tähdet suosivat meitä vuonna 2014 ja se paksu kirje kolahtaa kesän alussa postiluukusta. ;)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti