sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Missä mennään



















Koko urakan aloitin varsinaisesti kesällä koska tiesin lukemisen vievän itselläni paljon aikaa. Suhteellisen hyvin olen kuitenkin ehtinyt lukiokursseja kesästä käymään, vaikka myönnettäköön että väsymys on välillä iskenyt ja lukusuunnitelmaa pitänyt siirtää viikolla tai parilla eteenpäin. En ole kuitenkaan jaksanut ottaa siitä sen suurempia paineita kun kokeeseen on vielä kiitettävästi aikaa.

Nyt on kuitenkin fysiikasta 5 ensimmäistä kurssia käyty, kemiasta 4 ensimmäistä ja biologian kirjoista luettu varsinaisesti vasta kurssit 2 ja 3. Muut biologian kurssit ajattelin tarkoituksella jättää myöhemmäksi kevääseen koska tuntuu että bilsan asiat on suhteellisen hyvin muistissa. Ajattelin myös että ehtisin toukokuuhun mennessä unohtaa kaikki rakenteet ja nimet jos nyt jo lähtisin niitä 'kunnolla' tahkoamaan.

Ensi viikolla tarkoituksena onkin sitten aloitella fyssa kutosta ja pitää muutama lukuvapaa päivä joulun kunniaksi. :)

Mikäli (kun) suunnitelmani pysyvät aikataulussa olisin helmikuun loppuun mennessä ehtinyt käymään kaikki biologian, fysiikan ja kemian lukiokurssit, sekä vähän jopa kertailemaan. Sitten olisi vihdoin tarkoitus käydä kirjastosta bongaamieni itseopiskelumateriaalien kimppuun (olisikin jo tässä vaiheessa..).

Lisäksi olen ilmoittautunut kevään fysiikan ja kemian ylioppilaskirjoituksiin, joten tekeminen ei varmasti lopu kesken. Ovatkos muut saman urakan kanssa painivat päässeet vauhtiin lukemisten kanssa vai onko tarkoituksena jättää suurempi panostus kevään puolelle? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti