torstai 27. helmikuuta 2014

Saavutuksia, epätoivoa ja labrakokeita



Muistan kun kesällä selailin fysiikan kirjoja ekaa kertaa ja ajattelin että mitäköhän tästä projektista oikeen tulee kun kaikki teksti näytti ihan hebrealta.. Ja huh kyllä tuntuu että töitä on kesän jälkeen tehty hulluna ja monta kertaa oon meinannu heittää kirjat ikkunasta ja menettäny toivoni sisäänpääsyn ja koko tulevaisuuteni suhteen.

Mutta tänään sain vihdoin fysiikan viimesen kirjan päätökseen! Ja mulle se on jo aikamoinen saavutus se, kun miettii miten pohjamudista lähdin kesällä rämpimään. Nyt oon siis periaatteessa käyny kertaalleen läpi fysiikasta, kemiasta ja biologiasta (tosin kauan kauan sitten vuonna 2010) lukion oppimäärät. Ja periaatteessa oon tosi onnellinen, mutta toisaalta kun muistan kaikki ne asiat jotka vielä vaatii preppausta, ja kaikki ne teoriat jotka pitäis vielä kerrata (vieläpä tosi lyhyessä ajassa ennen yo-kirjotuksia) niin huoh.. Mutta ei se kai auta muuta kun tarpoa edelleen eteenpäin ja ajatella puolitäynnä olevaa lasia puolityhjän sijaan.. ;)

Huomenna aamusta tuleekin sitten vähän vaihtelua lukemiseen. Pääsenpä ihan tutustumaan paikalliseen labraan ja näkemään verikokeen ottoa omasta kätösestäni hehe. Ei se verikokeen otto nyt niin hauska tapahtuma oo (ainakaan potilaana) mutta tän lukemisen keskellä musta on hauskaa nähdä ees jotain aiheeseen liittyvää käytännössä. Ihan sitten vaikka veripurkkeja, neuloja ja ihmisiä sairaalavaatteissa. :D 

Että huomista odotellessa.. Ainiin ja hei kohta jatkuu uus lääkärisarja Off the Map (Liviltä) joka ei ainakaan vielä ole osottautunu Greyn Anatomiaa paremmaksi mutta vaikuttaa tosi hyvältä, joten jos on aikaa tai tallentava digiboxi niin kannattaa kattoa. :)



2 kommenttia:

  1. Pääsykoe lukemisessa ärsyttävintä on just toi, että onnistumisista ehtii iloita ehkä mikrosekunnin, ja sen jälkeen muistaa kaikki ne asiat joita ei vielä osaa, ja se syö arvoa muilta saavutuksilta. Ainakin musta ois kivempi et pystyis edes hetken olemaan ilonen siitä, että on osannu vaikeen laskun tai ymmärtäny hankalan teorian ilman että päässä pyöris ne kertaamista vaativat asiat (joita on enemmän kuin tarpeeks). Eipähän ainakaan ylpisty! :D

    Onnea kirjotuksiin!

    VastaaPoista
  2. Toi on kyllä niin totta! :D ehkä se onki joku aivojen kiero tapa parantaa suoritusta tai jotain..? :O
    Ja kiitos! :)

    VastaaPoista